Zagreb, Avenija Gojka Šuška 1 - I. PAVILJON, prizemlje
Tel. 01/ 2426-296, spec. 26-296

Kasa uzajamne pomoći

Obrazac KUP 1 - pristupnica u Kasu uzajamne pomoći  [PREUZMI OBRAZAC]

Obrazac KUP 2 - zahtjev za promjenu visine uloga  [PREUZMI OBRAZAC]

Obrazac KUP 3 - zahtjev za ispis iz Kase uzajamne pomoći  [PREUZMI OBRAZAC]

Obrazac KUP 4 - zahtjev za povrat dijela uloga  [PREUZMI OBRAZAC]

 

NAČIN DOSTAVE DOKUMENTACIJE

Svi obrasci osim dokumentacije za pozajmicu mogu se dostaviti na jedan od sljedećih načina i nisu potrebni originali:

- skenirani u PDF formatu (ne fotografije uslikane s mobitela jer takve dokumente nećemo ni razmatrati budući da se radi o financijskoj dokumentaciji) putem elektroničke pošte na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

-  osobno radnim danom od 7,00 do 15,00 sati u sjedište Sindikata (ubaciti u žuti kaslić ispred ulaznih vrata izvan radnog vremena) ili

- poštom na adresu: MUP - POLICIJSKA AKADEMIJA / SINDIKAT POLICIJSKIH SLUŽBENIKA, 10000 ZAGREB, Avenija Gojka Šuška 1

 

POSTUPAK ZA TRAŽENJE POZAJMICE 

Ukoliko želite pozajmicu potrebno je telefonski (telefon: 01/ 2426-296, specijal: 26-296 ili mobitel 091/ 6126-462) ili elektroničkom poštom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) kontaktirati administrativnu tajnicu u sjedištu Sindikata policijskih službenika ili doći osobno u ured u Zagrebu, Avenija Gojka Šuška 1 radnim danom od 7,00 do 15,00 sati kojom prilikom će Vam se popuniti potrebna dokumentacija.

DOKUMENTACIJU ZA POZAJMICU potrebno je dostaviti u originalu osobno radnim danom od 7,00 do 15,00 sati ili poštom u Sindikat policijskih službenika na adresu ZAGREB, Avenija Gojka Šuška 1 (moguće ju i ubaciti u žuti kaslić pored ulaznih vrata izvan radnog vremena) na način da su dokumenti printani JEDNOSTRANO tj. svaki zasebno na jednom papiru (posebno zahtjev i posebno ugovor) i s kojom obavezno mora biti dostavljena preslika osobne iskaznice i zadnje platne liste.

Orilginale za pozjamicu nije potrebno slati ukoliko su dokumenti potpisani elektroničkim potpisom putem elektroničke osobne iskaznice (eOI) i poslani s registriane mail adrese u sindikatu. 

Nepotpunu dokumentaciju za pozajmicu nećemo ni razmatrati.

 

KONTAKT

SINDIKAT POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

10000 ZAGREB, Avenija Gojka Šuška 1
I. PAVILJON (zeleni) / prizemlje
 
Radno vrijeme:
radnim danom od 8,00 do 16,00 sati

 

Telefon: 01/ 2426-296, specijal: 26-296
E-mail: info@spsh.hr