SINDIKAT  POLICIJSKIH  SLUŽBENIKA
Zagreb, Avenija Gojka Šuška 1 - I. PAVILJON, prizemlje
Tel. 01/ 2426-296, spec. 26-296
Fax. 01/ 2426-246, spec. 26-246

I. sportske igre SPS-a - Vrsar 29. 9. - 2. 10. / prijave u tijeku još desetak slobodnih mjesta

Broj: SPS-01-02/17-2-2022.
Zagreb, 21. 6. 2022. godine

 

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA

ČLANOVIMA SINDIKATA
ZAPOSLENICIMA MUP-a

 

PREDMET: I. SPORTSKE IGRE SINDIKATA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA - VRSAR,
- obavijest o promjeni destinacije i termina te zaprimanje prijava, dostavlja se.-

 

Poštovani,


Sindikat policijskih službenika organizirao je I. sportske igre koje su se trebale održati u turističkom naselju Villas Rubin - Rovinj s trajanjem od 4 dana u periodu od 22. do 25. rujna 2022. godine (četvrtak – nedjelja), međutim zbog nedovoljnog odaziva, jer je bilo planirano minimalno 250 sudionika, i činjenice da su se na susret većinom javile kolegice i kolege s obiteljima, donijeli smo odluku da ćemo naš prvi sindikalni susret organizirati u obliku odmora za obitelji i s manjom potrebom za sportskim terenima.


U cilju toga, a kako bi zadržali istu cijenu boravka, odlučili smo se na promjenu mjesta i termina pa ćemo I. sportske igre održati u turističkom naselju All inclusive resort Funtana u Vrsaru s trajanjem od 4 dana u periodu 29. 9. do 2. 10. 2022. godine (četvrtak – nedjelja).

Naime, radi se o našim prvim sportskim igrama kojima nije samo cilj sport nego i druženje, a sam turistički kompleks u Vrsaru prilagođen je boravku obitelji, stoga pozivamo sve koji su zainteresirani da se odazovu i provedu ugodan produženi vikend u prekrasnom malom istarskom turističkom gradiću.

Cijena boravka na navedenom sindikalnom susretu ostaje nepromijenjena i za članove sindikata iznosi 895 kuna (ta cijena je i za članove njihovih obitelji za koje plaćanje snosi član) uz mogućnost plaćanja do 6 rata putem obustave na plaći, dok cijena za osobe koji nisu članovi sindikata iznosi 1.195 kuna (ta cijena je i za članove njihovih obitelji za koje plaćanje snosi osoba koja dostavlja prijavnicu) i ne postoji mogućnost plaćanja na rate i putem obustave plaće. Boravak za djecu do 2 godine je besplatan, a za djecu od 2 do 12 godina cijena boravka je 50% niža.

Na žalost kućni ljubimci nisu dozvoljeni, kako je to bilo u prethodnoj ponudi, ali velika novost u odnosu na prethodnu ponudu je ta da se radi o novouređenom turističkom naselju s potpuno novouređenim modernim sobama gdje vas čeka i piće dobrodošlice, a za vrijeme ručka i večere na usluzi je neograničeno piće iz šankomata (vino, pivo, sokovi i voda). Također u vremenu od 22,00 – 00,00 sati dostupni su sokovi i pivo (Fresh corner, bar Tramontana), a u vremenu od 21,00 do 00,00 sati žestoka alkoholna pića (Fresh corner), dok u vremenu od 17,00 do 18,00 sati u snack baru bit će dostupne pizze, sendwich-i i kolači.

Dolazak na sindikalni susret je u četvrtak 29. 9. 2022. godine tokom dana, po vašem izboru, u kojem je u uslugu uključen ručak i večera, a odlazak je u nedjelju 2. 10. 2022. godine nakon doručka do 10,00 sati. U ponudi su dva puna pansiona i jedan polu pansion, a obroci (doručak, ručak i večera) poslužuju se na švedskom stolu odnosno sastoje se od više raznih namirnica i jela gdje gost sam uzima što i koliko želi.

Za sudjelovanje na sindikalnim susretima državni službenik i namještenik ima pravo na plaćeni dopust u trajanju od 2 radna dana u jednoj kalendarskoj godini sukladno čl. 28. st .1. al. 10. Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike. Zahtjev za plaćeni dopust podnosi se neposrednom rukovoditelju u ustrojstvenoj jedinici u kojoj je sudionik zaposlen, a potvrdu o sudjelovanju na sindikalnom susretu izdat će sindikat na zahtjev sudionika.

Na sportskim igrama bit će sljedeće discipline na kojima nije obvezno sudjelovanje budući da cilj sindikalnog susreta nisu samo sportska natjecanja već i druženje u prekrasnom ambijentu:

- odbojka na pijesku,

- veslanje na SUP-u,

- tenis,

- pikado,

- biljar,

- šah i

- kartaška igra belot.

Naime, odabrali smo ovaj resort koji ima manje sportskih sadržaja iz razloga jer u prethodnim prijavama nije bilo dovoljno zainteresiranih za mali nogomet, rukomet, stolni tenis, boćanje i streljaštvo, ali smo zato dodali veslanje na SUP-u i biljar kao dodatne discipline.

Sve članove i osobe koje su se već prijavile osobno ćemo kontaktirati oko dogovora o sudjelovanju u novom terminu i lokaciji stoga nije potrebno one da ponovno šalju prijavnice, dok svi drugi koji su zainteresirani za sudjelovanje na sindikalnom susretu potrebno je da popune prijavnicu, koju šaljemo u prilogu dopisa, i dostave ju osobno ili elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Također smo produžili rok za prijavu mjesec dana odnosno prijave zaprimamo najkasnije do 24. 7. 2022. godine.

Plaćanje putem obustave na plaći i na rate (do 6 rata) moguće je samo članovima sindikata (uključujući i članove njihove obitelji koji plaćaju preko obustave plaće člana) na način da prva rata dospijeva u kolovozu 2022. godine na plaći za srpanj 2022. godine. Osobe koje nisu članovi sindikata u obvezi su platiti puni iznos od 1.195 kuna najkasnije do 24. 7. 2022. godine. U slučaju otkazivanja sportskih igara od strane sindikata izvršit će se povrat uplaćenih novčanih sredstava.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti svom sindikalnom povjereniku ili u sjedište Sindikata policijskih službenika (kontakt: 01/ 2426-296, specijal: 26-296 ili mobitel: 091/ 6126-462).

S poštovanjem,

POVEZNICA: https://www.maistra.com/hr/funtana-vrsar

PRILOG: - prijavnica za sportske igre.-

 

P R E D S J E D N I K

Mario Puškarić

 

 

 

KONTAKT

SINDIKAT POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

10000 ZAGREB, Avenija Gojka Šuška 1
I. PAVILJON (zeleni) / prizemlje
 
Radno vrijeme:
radnim danom od 8,00 do 16,00 sati

 

Telefon: 01/ 2426-296, specijal: 26-296
Telefaks: 01/ 2426-246, specijal: 26-246
E-mail: info@spsh.hr