Zagreb, Avenija Gojka Šuška 1 - I. PAVILJON, prizemlje
Tel. 01/ 2426-296, spec. 26-296
Odmarališta MUP-a za ljetovanje

Odmarališta MUP-a za ljetovanje

Broj: SPS-01-02/49-2016.
Zagreb, 27. 7. 2016. godine

 

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
KABINET MINISTRA
n/r ministra gosp. Vlahe Orepića

 

PREDMET: ODMARALIŠTA MUP-a ZA LJETOVANJE,
- pritužba na rad komisije, dostavlja se.-

 

Poštovani ministre, gospodine Orepić,

Sindikatu policijskih službenika obratili su se zaposlenici MUP-a nezadovoljni načinom rada komisije koja dodjeljuje smještajne kapacitete zaposlenicima MUP-a i drugim osobama u odmaralištima MUP-a za ljetovanje (Ronilački centar Mali Lošinj i Valbandon).

Naime, po navodima mnogih koji su nam uputili pritužbe tvrdi se da svake godine ljetuju većinom jedne te iste osobe, kao i osobe koje nemaju prednost nad zaposlenicima MUP-a (zaposlenici SOA-e).

S druge strane propisano je da prednost pred drugim korisnicima, među kojima spadaju i zaposlenici SOA-e, u pravu na korištenje smještajnih kapaciteta imaju stradalnici Domovinskog rata i zaposlenici MUP-a u bilo kojem terminu, dok će se ostalim korisnicima udovoljiti zahtjevu ukoliko preostane raspoloživih slobodnih kapaciteta.

Isto tako primili smo brojne upite zaposlenika MUP-a koji su zabrinuti s događanjima oko odmarališta MUP-a za ljetovanje u Dramlju pa Vas molimo odgovor što se dogodilo s tim odmaralištem, jer nije u funkciji ove godine, te što MUP-a u planira s istim obzirom da se u javnom pogovoru priča da to odmaralište ide na prodaju.

Sukladno navedenome molimo da naložite nadležnoj službi provjeru ovih navoda i da nas o rezultatima inspiciranja navedena služba izvijesti pismenim putem.

S poštovanjem,

P R E D S J E D N I K

Mario Puškarić

 

O TOME OBAVIJEST:
- zaposlenici MUP-a putem ustrojstvenih jedinica i
- ARHIVA, ovdje.-

KONTAKT

SINDIKAT POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

10000 ZAGREB, Avenija Gojka Šuška 1
I. PAVILJON (zeleni) / prizemlje
 
Radno vrijeme:
radnim danom od 8,00 do 16,00 sati

 

Telefon: 01/ 2426-296, specijal: 26-296
E-mail: info@spsh.hr